Verkoop uw woning snel & zorgeloos! 

 

Ontvang een bieding

dehaagschebelegger

  

Mogelijkheden

De Haagsche Belegger biedt u de mogelijkheid om uw woning snel en met zekerheid te verkopen. Heeft de woning veel achterstallig onderhoud of is de woning verhuurd? Dat is geen probleem! Of u heeft gewoon de voorkeur om zonder weken voorbereiding en na maanden pas naar de notaris te kunnen? Via de Haagsche Belegger is dat mogelijk. 

Vragen bij de verkoop als:
- Hoeveel kijkers komen er en wanneer? 
- Wat wordt de prijs? 
- Wat komt er uit de bouwkundige keuring?
- Krijgt de koper zijn financiering wel rond? 
De Haagsche Belegger haalt al deze onzekerheden weg en koopt zonder voorbehouden uw woning op het moment dat u dit het beste uitkomt. Wij zijn hoofdzakelijk in deze regio actief en weten daarom wat uw woning waard is.  

Een ander voordeel is dat de verkoop geen bijkomende verkoopkosten met zich mee brengt. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende bieding, de onderlinge afspraken worden vastgelegd en gezamenlijk naar de notaris voor de overdracht. U heeft een vast contactpersoon voor al uw vragen en u bent tot niks verplicht tot de koopakte is ondertekend. We gaan voor een win-win situatie.

Ook woningen in verhuurde staat, meerdere woningen samen of commercieel vastgoed behoort tot de mogelijkheden. Wij komen graag langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ontvang een bieding Onze werkwijze 

Hoe werkt het?

stap-1

Meld uw
woning aan

stap-1

We doen onderzoek
naar uw woning

stap-1

U ontvangt binnen 24
uur een bod

over de haagsche belegger

over de haagsche belegger

Over ons

De Haagsche Belegger is sinds 1998 actief in het aan- en verkopen van vastgoed in en rondom Den Haag. Er zijn situaties waardoor huiseigenaren zonder veel zorgen en snel een woning willen verkopenMet dit platform willen wij deze mogelijkheid bieden. Na het aanmelden van uw woning, ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op uw vastgoed. 

Ook hebben wij interesse in een woning of bedrijfspand in verhuurde staat of meerdere objecten samen. Vraag een bieding aan of nodig ons vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken graag met u mee of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende bieding!
  • Direct zekerheid
  • Geen bijkomende verkoopkosten
  • Eigen contactpersoon
  • Naar de notaris wanneer u wilt
  • Achterstallig onderhoud, geen probleem
  • Volledige begeleiding van het proces
reviews

Beoordelingen

Wij zijn tevreden over het verloop van de verkoop. Binnen een dag ontvingen wij een voorstel op onze woning, waarna ze ons op deskundige wijze in het verkoop proces ondersteund hebben.

Familie Bilharie

Gouverneurlaan Den Haag

Een partij die zijn afspraken nakomt. Prettige communicatie en onze woning voor een goede prijs kunnen verkopen. Dank voor jullie hulp en medeleven tijdens de verkoop.

Familie Leerdam

Laan van Nieuw Oosteinde Voorburg

Erg duidelijke en fijne communicatie. Vooral het verzorgen van het proces was zo fijn. Ze waren op hun mobiel altijd bereikbaar voor onze vragen. Nog een keer, bedankt!

Familie Helderman

Boreelstraat Den Haag

Snel en goed geholpen. Goede prijs en snel naar de notaris, dat is wat ik wilde.

De heer Van Beek

Obrechtstraat Den Haag

Vriendelijk en verstand van zaken. Mannen bedankt.

De heer Kaya

Zuiderparklaan Den Haag