8.7
Onze klanten beoordelen ons met:
8.7
Stel direct uw vraag whatsapp

Huis opkoper in Den Haag

Wij van de Haagsche Belegger zijn er voor u wanneer u snel uw huis wil verkopen. Via een normale makelaar kan er flink wat tijd gaat zitten in het verkopen van uw huis, maar wij gaan voor een snelle aanpak! Binnen 24 uur kunt u zelfs al een vrijblijvend bod ontvangen. Wij hebben interesse in een grote verscheidenheid aan woningen. Heeft uw huis wat mankementen of is er onderhoud nodig? Geen probleem! Sterker nog, juist dat soort woningen kopen wij graag op. Of u nu in de stad Den Haag woont of in de regio eromheen, De Haagsche Belegger staat voor u klaar.

Onze voordelen:

  • Binnen 24 uur een vrijblijvende bieding!
  • Direct zekerheid
  • Geen bijkomende verkoopkosten
  • Eigen contactpersoon
  • Naar de notaris wanneer u wilt
  • Achterstallig onderhoud, geen probleem
  • Volledige begeleiding van het proces

 

Huis laten opkopen? Wij komen gratis uw woning bezichtigen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw huis snel wil verkopen. Dat begrijpen wij helemaal en daarom werken wij zo efficiënt mogelijk. Dit alles natuurlijk zonder verlies van kwaliteit en met zoveel mogelijk persoonlijk contact. Wanneer u uw huis wil laten opkopen door de Haagsche Belegger, kunt u via het verkoopformulier contact met ons opnemen. Wij nemen alle gegevens door, doen uitgebreid marktonderzoek en komen binnen 24 uur bij u terug met een prijsindicatie. Mocht u het daar mee eens zijn, maken we graag een afspraak om de woning te komen bezichtigen. Wij werken graag open en eerlijk, daarom zit u nooit aan iets vast tot beide partijen compleet tevreden zijn. Wij weten namelijk als geen ander dat een huis een belangrijk bezit is!

Hoe werkt het?

stap-1

Meld uw
woning aan

stap-1

We doen onderzoek
naar uw woning

stap-1

U ontvangt binnen 24
uur een bod

Ook snel en met zekerheid verkopen?

De voordelen van een huis opkoper

Wanneer u uw woning laat opkopen door de Haagsche Belegger, geniet u van vele voordelen. Als u een reguliere makelaar inschakelt, kan er namelijk flink wat tijd overheen gaan voordat u uw huis verkocht heeft. Dat is geen ideale situatie, want u weet op dat moment nooit wat u te wachten staat. Hiernaast kost een reguliere makelaar een hoop geld, wat natuurlijk ook niet altijd even goed uitkomt. Dit soort dingen laten wij als huisopkoper achterwege. Met ons brede netwerk in Den Haag en omstreken zijn wij al jaren actief in het opkopen van woningen en door onze ervaring maken wij het verkoopproces van uw huis een stuk makkelijker. Bij ons kun je binnen 24 uur een vrijblijvend bod ontvangen en zodra wij de woning bekeken hebben en beide partijen een goed gevoel hebben, wordt er een definitief bod gedaan. Vervolgens stellen wij een verkoopovereenkomst op waarin alle afspraken staan en zodra iedereen heeft getekend is het zover: uw huis is verkocht!

reviews

Beoordelingen

Obrechtstraat Den Haag

De heer en mevrouw Sosef, Obrechtstraat Den Haag

Columbusstraat Den Haag

Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar!

De heer Blok, Columbusstraat Den Haag

2e Schuytstraat Den Haag

Ik ben zeer goed begeleid. De verkoop van mijn huis is dan ook prima verlopen!

2e Schuytstraat Den Haag

Boreelstraat Den Haag

Erg duidelijke en fijne communicatie. Vooral het verzorgen van het proces was zo fijn. Ze waren op hun mobiel altijd bereikbaar voor onze vragen. Nog een keer, bedankt!

Familie Helderman, Boreelstraat Den Haag

Gouverneurlaan Den Haag

Wij zijn tevreden over het verloop van de verkoop. Binnen een dag ontvingen wij een voorstel op onze woning, waarna ze ons op deskundige wijze in het verkoop proces ondersteund hebben.

Familie Bilharie, Gouverneurlaan Den Haag

Schoolstraat Rijswijk

Fijne partij om mee in zee te gaan.

Schoolstraat Rijswijk

Zuiderparklaan Den Haag

Vriendelijk en verstand van zaken. Mannen bedankt.

De heer Kaya, Zuiderparklaan Den Haag