Over ons

                         Over De Haagsche Belegger                

De Haagsche Belegger is sinds 1998 actief in het aan- en verkopen van vastgoed in en rondom Den Haag. Er zijn eigenaren die niet zitten te wachten op weken voorbereidingen of maanden wachten tot de koop rond. Ook zijn er situaties waardoor huiseigenaren hier geen tijd voor hebben.  Met dit platform willen wij deze mogelijkheid bieden indien eigenaren zonder veel zorgen en snel een woning willen verkopenNa het aanmelden van uw woning, ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op uw vastgoed.

Het team van De Haagsche Belegger heeft in de afgelopen jaren talloze huiseigenaren begeleidt bij de verkoop van hun woning en vindt het persoonlijk contact met de klant prettig en belangrijk. Met opgedane ervaring bij verschillende makelaarskantoren in de regio is ons als geen ander bekend hoe een zorgeloze verkoop dient te verlopen. Dit betekend uw huis verkopen zonder makelaar, maar wel de zelfde werkwijze en begeleiding. Op een informele maar professionele wijze zal er veel onderling contact zijn. Pas als beide partijen tevreden zijn, zal een koop gesloten worden. Wij gaan voor een win-win situatie. 

U bent bij ons bij het juiste adres voor een huis opkoper in Den Haag. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u snel zekerheid wilt. Elke woning heeft een eigen verhaal, maar achterstallig onderhoud of een woning in verhuurde staat zijn voor ons geen belemmering. Wij denk in mogelijkheden waardoor wij vaak interesse in een woning hebben wanneer anderen afhaken. Verouderd vastgoed of achterstallig onderhoud is dus geen enkel obstakel voor ons.

De Haagsche Belegger biedt u zekerheid bij de verkoop van uw woning omdat wij de woning zelf opkopen. Wij staan voor een prettige samenwerking waarin transparantie en vertrouwen erg belangrijk is. Zonder verassingen en voor de beste prijs verkopen.

 

Ook snel en met zekerheid verkopen?


  • Binnen 24 uur een vrijblijvende bieding!
  • Direct zekerheid
  • Geen bijkomende verkoopkosten
  • Eigen contactpersoon
  • Naar de notaris wanneer u wilt
  • Achterstallig onderhoud, geen probleem
  • Volledige begeleiding van het proces