Over ons

visual

Over De Haagsche Belegger

 

De Haagsche Belegger is sinds 1998 actief in het aan- en verkopen van vastgoed in en rondom Den Haag. Er zijn situaties waardoor huiseigenaren zonder veel zorgen en snel een woning willen verkopenMet dit platform willen wij deze mogelijkheid bieden. Na het aanmelden van uw woning, ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op uw vastgoed. 

Het team van De Haagsche Belegger heeft in de afgelopen jaren talloze huiseigenaren begeleidt bij de verkoop van hun woning en is sterk in het persoonlijk contact met de klant. Met opgedane ervaring bij verschillende makelaarskantoren in de regio is ons als geen ander bekend hoe een zorgeloze verkoop dient te verlopen. Dit betekend uw huis verkopen zonder makelaar, maar wel de zelfde werkwijze en begeleiding. Op een informele maar professionele wijze zal er veel onderling contact zijn. Pas als beide partijen tevreden zijn, zal een koop gesloten worden. Wij gaan voor een win-win situatie. 

U bent bij ons bij het juiste adres voor een huis opkoper in Den Haag. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u snel zekerheid wilt. Elke woning heeft een eigen verhaal, maar achterstallig onderhoud of een woning in verhuurde staat zijn voor ons geen belemmering. Wij denk in mogelijkheden waardoor wij vaak interesse in een woning hebben wanneer anderen afhaken. Verouderd vastgoed of achterstallig onderhoud is dus geen enkel obstakel voor ons.

De Haagsche Belegger biedt u zekerheid bij de verkoop van uw woning omdat wij de woning zelf opkopen. Wij staan voor een prettige samenwerking waarin transparantie en vertrouwen voorop staan. Geen verassingen dus. 

 

Ook snel en met zekerheid verkopen?