8.7
Onze klanten beoordelen ons met:
8.7
Stel direct uw vraag whatsapp

Huis verkopen in Den Haag?

Wilt u uw huis in Den Haag snel en met zekerheid verkopen? De Haagsche Belegger is de lokale speler die u hierbij kan helpen. De tijd waarin we leven is de perfecte tijd voor het verkopen van uw woning, maar er zijn meerdere mogelijkheden om te verkopen. Wilt u niet maanden wachten en weken voorbereidingen treffen om uw woning verkoopklaar en uiteindelijk verkocht te krijgen voor de beste prijs? Wij zorgen ervoor dat al uw onzekerheden verleden tijd zijn en helpen u bij alle zaken rondom de verkoop. Binnen 24 uur kan er al een vrijblijvende bieding zijn en omdat wij alleen in deze regio actief zijn, weten wij wat uw vastgoed waard is en bieden u de beste prijs! De Haagsche Belegger staat voor een prettige samenwerking, waarin transparantie en vertrouwen voorop staan.

Onze voordelen:

  • Binnen 24 uur een vrijblijvende bieding en de beste prijs!
  • Direct zekerheid
  • Geen bijkomende verkoopkosten
  • Eigen contactpersoon
  • Naar de notaris wanneer u wilt
  • Achterstallig onderhoud, geen probleem
  • Volledige begeleiding van het proces
     

Wij proberen alles zo uitgebreid mogelijk toe te lichten op onze website, maar aarzel niet om te informeren over de mogelijkheden als u nog met vragen zit.
 

Uw huis verkopen?

Waar anderen soms lang de tijd hebben om hun huis te verkopen, kan het goed zijn dat u door bepaalde omstandigheden of de voorkeur heeft om uw huis snel te verkopen. Het verkopen kan een hele klus zijn en voor u het weet bent u toch weer een aantal weken verder. Er komen namelijk veel zaken kijken bij het verkopen van uw woning. Voor de meeste is dit geen dagelijkse bezigheid, voor ons wel. Ziet het er allemaal nog wel goed uit, hoe verkrijgt u het mooiste beeldmateriaal, zijn er misschien nog punten die bijgewerkt moeten worden? Hiernaast moet u op zoek naar een goede makelaar, een fotograaf, een notaris, enzovoort. Wanneer u uw huis verkoopt aan De Haagsche Belegger hoeft u helemaal niet na te denken over al deze randzaken. Sterker nog, wij nemen u alles uit handen en kijken door alle mogelijke rommel en achterstallig onderhoud heen. De Haagsche Belegger denkt in mogelijkheden, waar andere partijen misschien wel zouden afhaken. De verkoop brengt geen bijkomende verkoopkosten met zich mee en wij zullen u van begin tot eind begeleiden. Voor het snel en goed verkopen van uw huis bent u bij ons op de juiste plek!

Ontvang een bieding Onze werkwijze

Hoe werkt het?

stap-1

Meld uw
woning aan

stap-1

We doen onderzoek
naar uw woning

stap-1

U ontvangt binnen 24
uur een bod

Ook snel en met zekerheid verkopen?

Waarde van uw woning bepalen

Wij bij De Haagsche Belegger hebben een duidelijke en gemakkelijke aanpak. Wanneer u het verkoopformulier heeft ingevuld, zullen wij aan de hand van een marktonderzoek een bepaalde waarde aan uw huis toekennen en dit zo snel mogelijk naar u terugkoppelen. Wanneer u zich kunt vinden in deze waarde, maken we een afspraak en komen we de woning bekijken. Maakt u zich geen zorgen, we kijken overal doorheen en zaken als een verouderde staat van de woning vormen voor ons geen enkel probleem. Dat is het voordeel van onze jarenlange ervaring op de Haagse woningmarkt! Aan de hand van deze bezichtiging wordt uiteindelijk een definitief en gegarandeerd bod gedaan. Door onze ervaring in het in- en aankopen van vastgoed in de regio Den Haag weten wij als geen ander hoe een zorgeloze verkoop dient te verlopen. We zullen u dus altijd bij het complete proces betrekken en staan altijd voor u klaar als u nog bepaalde vragen heeft. Pas als beide partijen 100% tevreden zijn, wordt de koop gesloten.

Zoekt u een huisopkoper in Den Haag?

Wilt u uw huis graag zelf verkopen zonder makelaar? De Haagsche Belegger biedt u die mogelijkheid. Niet alleen in de stad Den Haag, maar ook in de regio eromheen. Zelf uw huis verkopen hoeft absoluut geen weken of maanden te duren, bij ons kunt u al binnen 24 uur een vrijblijvende bieding ontvangen! Wij snappen dat uw huis een kostbaar bezit is en dat u graag ziet dat het hele proces goed verloopt. Bij De Haagsche Belegger heeft u altijd een vast contactpersoon voor al uw vragen en alle afspraken worden duidelijk vastgelegd. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en fijn, net als transparantie en vertrouwen. U komt dus nooit voor verrassingen te staan en u bent niks verplicht tot de koopakte is ondertekend. De zekerheid die wij bieden omdat we de woning zelf opkopen, maakt het snel verkopen van uw huis een stuk makkelijker. De Haagsche Belegger biedt u snelheid en zekerheid, zonder de belangrijkste zaken uit het oog te verliezen. Neem gerust contact op als u nog met vragen zit. 

reviews

Beoordelingen

Obrechtstraat Den Haag

De heer en mevrouw Sosef, Obrechtstraat Den Haag

Columbusstraat Den Haag

Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar!

De heer Blok, Columbusstraat Den Haag

2e Schuytstraat Den Haag

Ik ben zeer goed begeleid. De verkoop van mijn huis is dan ook prima verlopen!

2e Schuytstraat Den Haag

Boreelstraat Den Haag

Erg duidelijke en fijne communicatie. Vooral het verzorgen van het proces was zo fijn. Ze waren op hun mobiel altijd bereikbaar voor onze vragen. Nog een keer, bedankt!

Familie Helderman, Boreelstraat Den Haag

Gouverneurlaan Den Haag

Wij zijn tevreden over het verloop van de verkoop. Binnen een dag ontvingen wij een voorstel op onze woning, waarna ze ons op deskundige wijze in het verkoop proces ondersteund hebben.

Familie Bilharie, Gouverneurlaan Den Haag

Schoolstraat Rijswijk

Fijne partij om mee in zee te gaan.

Schoolstraat Rijswijk

Zuiderparklaan Den Haag

Vriendelijk en verstand van zaken. Mannen bedankt.

De heer Kaya, Zuiderparklaan Den Haag