Huis verkopen in Den Haag?

visual

Wilt u uw huis in Den Haag snel en met zekerheid verkopen? De Haagsche Belegger helpt u hierbij. De tijd waarin we leven is de perfecte tijd voor het verkopen van uw woning, maar het blijft natuurlijk verstandig om na te denken over de juiste aanpak. Wij zorgen ervoor dat al uw onzekerheden verleden tijd zijn en helpen u bij alle zaken rondom de verkoop. Binnen 24 uur kan er al een vrijblijvende bieding zijn! Wij zijn geen makelaarskantoor, maar we kopen de woning zelf. Dat biedt een hoop zekerheid, aangezien we altijd uit zijn op de perfecte win-win situatie. De Haagsche Belegger staat voor een prettige samenwerking waarin transparantie en vertrouwen voorop staan. 

Snel uw huis verkopen?

Waar anderen soms lang de tijd hebben om hun huis te verkopen, kan het goed zijn dat u door bepaalde omstandigheden uw huis snel wil verkopen. Dat kan soms een hele klus zijn en voor u het weet bent u toch weer een aantal weken verder. Er komen namelijk veel zaken kijken bij het verkopen van uw woning. Ziet het er allemaal nog wel goed uit, hoe verkrijgt u het mooiste beeldmateriaal, zijn er misschien nog dingen die bijgewerkt moeten worden? Hiernaast moet u op zoek naar een goede makelaar, een fotograaf, een notaris, enzovoort. Wanneer u uw huis verkoopt aan De Haagsche Belegger hoeft u helemaal niet na te denken over al deze randzaken. Sterker nog, wij nemen u alles uit handen en kijken door alle mogelijke troep en achterstallig onderhoud heen. De Haagsche Belegger denkt in mogelijkheden, waar andere partijen misschien wel zouden afhaken. De verkoop brengt geen bijkomende verkoopkosten met zich mee wij zullen u van begin tot eind goed begeleiden. Voor het snel verkopen van uw huis bent u bij ons op de juiste plek!

Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Waarde van uw woning bepalen

De waarde van een woning bepalen blijkt vaak een lastige zaak. Gelukkig hebben wij bij De Haagsche Belegger en duidelijke en gemakkelijke aanpak. Wanneer u het verkoopformulier heeft ingevuld, zullen wij aan de hand van een marktonderzoek een bepaalde waarde aan uw huis toekennen en dit zo snel mogelijk naar u terugkoppelen. Wanneer u zich kunt vinden in deze waarde, maken we een afspraak en komen we de woning bekijken. Maakt u zich geen zorgen, we kijken overal doorheen en zaken als een verouderde staat van de woning vormen voor ons geen enkel probleem. Dat is het voordeel van onze jarenlange ervaring op de Haagse woningmarkt! Aan de hand van deze bezichtiging wordt uiteindelijk een definitief en gegarandeerd bod gedaan. Door onze ervaring in het in- en aankopen van vastgoed in de regio Den Haag weten wij als geen ander hoe een zorgeloze verkoop dient te verlopen. We zullen u dus altijd bij het complete proces betrekken en staan altijd voor u klaar als u nog bepaalde vragen heeft. Pas als beide partijen 100% tevreden zijn wordt de koop gesloten.

Zoekt u een huisopkoper in Den Haag?

Wilt u uw huis graag zelf verkopen zonder makelaar? De Haagsche Belegger biedt u die mogelijkheid. Wij zijn met een breed netwerk van beleggers, makelaars en aannemers actief in het aankopen, verkopen en verbouwen van woningen voor de verkoop en verhuur. Niet alleen in de stad Den Haag, maar ook in de regio eromheen. Zelf uw huis verkopen hoeft absoluut geen weken of maanden te duren, bij ons kunt u al binnen 24 uur een vrijblijvende bieding ontvangen! Wij snappen dat uw huis een kostbaar bezit is en dat u graag ziet dat het hele proces goed verloopt. Bij De Haagsche Belegger heeft u altijd een vast contactpersoon voor al uw vragen en alle afspraken worden duidelijk vastgelegd. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel, net als transparantie en vertrouwen. U komt dus nooit voor verrassingen te staan en u bent niks verplicht tot de koopakte is ondertekend. De zekerheid die wij bieden omdat we de woning zelf opkopen, maakt het snel verkopen van uw huis een stuk makkelijker. De Haagsche Belegger biedt u snelheid en zekerheid, zonder de belangrijkste zaken uit het oog te verliezen. 

Ook snel en met zekerheid verkopen?