8.7
Onze klanten beoordelen ons met:
8.7
Stel direct uw vraag whatsapp

Werkwijze

werkwijze de haagsche belegger

Werkwijze

Wij begrijpen dat het verkopen van uw woning geen dagelijkse bezigheid is. Voor ons is dit wel het geval, van de eerste kennismaking tot aan de notaris, wij verzorgen het gehele proces. Graag lichten wij het stappenplan om uw huis te verkopen telefonisch of op spraak toe. Hieronder is al vast zo eenvoudig mogelijk in 6 stappen onze werkwijze beschreven.

 

In 6 stappen uw woning verkocht

stap-1
1. Meld uw woning gratis aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat wij uw woning waard vinden? Door het invullen van het verkoopformulier zullen wij aan de hand van een marktonderzoek een waarde aan uw woning geven en dit aan u terugkoppelen.
Deze waarde ontvangt u binnen 24 uur en is geheel vrijblijvend.  

stap-2
2. Wij komen graag bij u langs

Als u zich kunt vinden in onze prijsindicatie, maken we graag een afspraak om de woning te bezichtigen. Wij maken graag kennis met u en lichten toe wat u van ons kunt verwachten. In dit gesprek kunt u het persoonlijke contact ervaren en ons meer informeren over de woning.

stap-3
3. Ontvang een bieding met zekerheid

Na deze kennismaking hebben wij meer inzicht in uw situatie en weten we meer van de woning af. Als beide partijen een goed gevoel aan de ontmoeting hebben overgehouden, kunnen wij u een definitief en gegarandeerd bod doen. Dit zal een voorstel zijn zonder voorbehouden voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag of het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring, oftewel: zekerheid!

stap-4
4. De koopovereenkomst wordt opgesteld

Bij akkoord kan er een opleveringsdatum worden afgesproken en laten wij een koopovereenkomst zonder ontbindende voorwaarden opstellen, waarin alle afspraken worden vastgelegd. Deze officiële koopakte kunnen wij u eventueel verder toelichten bij ons op kantoor of bij u op locatie, zodat er geen onduidelijkheden voor u zijn.

stap-5
5. De koopovereenkomst wordt getekend

Als beide partijen haar handtekening onder de koopovereenkomst hebben gezet, is de verkoop definitief gesloten. Vervolgens is de keuze aan u om een notaris uit te kiezen waarbij wij u eventueel kunnen adviseren indien gewenst. Wij zorgen dat de koopovereenkomst bij de notaris in bezit komt en deze zal u een uitnodiging sturen om op kantoor langs te komen en gezamenlijk de akte van levering te komen tekenen.

stap-6
6. Uw woning is verkocht!

Op de overdrachtsdatum zullen we gezamenlijk naar de notaris gaan om de akte van levering te ondertekenen en de sleutels te overhandigen. Als deze is getekend, is de woning definitief verkocht en zal de koopsom door de notaris naar u worden overgemaakt. Gefeliciteerd!

Zit u nog met vragen over de werkwijze of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op en wij staan u graag te woord. 

 

Ook snel en met zekerheid verkopen?