8.7
Onze klanten beoordelen ons met:
8.7
Stel direct uw vraag whatsapp

Zelf je huis verkopen (zonder makelaar)

Bij het verkopen van een woning komen een hoop zaken kijken. Een huis verkopen met behulp van een makelaar wordt vaak gezien als de makkelijkste weg, maar dat is niet altijd waar. Hiernaast kost het op die manier een hoop geld en die kosten kunt u besparen wanneer u uw huis zelf verkoopt! De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die hun huis zelf verkopen en dat is helemaal niet gek. Er zijn tal van eenvoudige manieren en het biedt veel voordelen ten opzichte van het verkopen via een traditionele makelaar. Wij van de Haagsche Belegger bieden u alle hulp die u nodig heeft bij het zelf verkopen van uw huis. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende bieding. Daardoor weet u direct of het wel interessant genoeg voor u is of dat u toch wilt zien wat een particulier er voor wilt betalen.

Onze voordelen:

  • Binnen 24 uur een vrijblijvende bieding!
  • Direct zekerheid
  • Geen bijkomende verkoopkosten
  • Eigen contactpersoon
  • Naar de notaris wanneer u wilt
  • Achterstallig onderhoud, geen probleem
  • Volledige begeleiding van het proces

 

Ontvang een bieding Onze werkwijze

Hoe werkt het?

stap-1

Meld uw
woning aan

stap-1

We doen onderzoek
naar uw woning

stap-1

U ontvangt binnen 24
uur een bod

Ook snel en met zekerheid verkopen?

Voordelen van huis zelf verkopen

Natuurlijk zijn er ook een hele hoop voordelen wanneer u uw huis zelf gaat verkopen. Zoals we al eerder hebben benoemd, bespaart het u een hoop geld wanneer u ervoor kiest om uw huis zelf te verkopen. U hoeft geen courtagekosten of opstartkosten aan ons te betalen en dat scheelt vaak al duizenden euro’s. Dat is één van de redenen waarom mensen besluiten hun huis zelf te verkopen. Hiernaast kunt u zelf het hele verkoopproces bepalen en zit u niet vast aan bepaalde termijnen of agenda’s van anderen. En wie kan uw woning nou beter verkopen dan u zelf? Meer weten over hoe wij kunnen helpen? Klik dan hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Ontvang een bieding Meer over onze werkwijze

Verkoop uw woning aan De Haagsche Belegger!

Wij van de Haagsche Belegger zijn er voor u wanneer u snel en zorgeloos uw huis wil verkopen. Via een normale makelaar kan er flink wat tijd gaan zitten in het verkopen van uw huis, maar wij gaan voor een snelle en eenvoudige aanpak! Binnen 24 uur kunt u zelfs al een vrijblijvend bod ontvangen. Wij hebben interesse in een grote verscheidenheid aan woningen. Heeft uw huis wat mankementen of is er onderhoud nodig? Geen probleem! Sterker nog, juist dat soort woningen kopen wij graag op. Of u nu in de stad Den Haag woont of in de regio eromheen, De Haagsche Belegger staat voor u klaar.

reviews

Beoordelingen

Obrechtstraat Den Haag

De heer en mevrouw Sosef, Obrechtstraat Den Haag

Columbusstraat Den Haag

Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar!

De heer Blok, Columbusstraat Den Haag

2e Schuytstraat Den Haag

Ik ben zeer goed begeleid. De verkoop van mijn huis is dan ook prima verlopen!

2e Schuytstraat Den Haag

Boreelstraat Den Haag

Erg duidelijke en fijne communicatie. Vooral het verzorgen van het proces was zo fijn. Ze waren op hun mobiel altijd bereikbaar voor onze vragen. Nog een keer, bedankt!

Familie Helderman, Boreelstraat Den Haag

Gouverneurlaan Den Haag

Wij zijn tevreden over het verloop van de verkoop. Binnen een dag ontvingen wij een voorstel op onze woning, waarna ze ons op deskundige wijze in het verkoop proces ondersteund hebben.

Familie Bilharie, Gouverneurlaan Den Haag

Schoolstraat Rijswijk

Fijne partij om mee in zee te gaan.

Schoolstraat Rijswijk

Zuiderparklaan Den Haag

Vriendelijk en verstand van zaken. Mannen bedankt.

De heer Kaya, Zuiderparklaan Den Haag