Zelf je huis verkopen (zonder makelaar)

Gaat u verhuizen? Dan komen daar een hoop zaken bij kijken, zoals het verkopen van uw huidige woning. Een huis verkopen met behulp van een makelaar wordt vaak gezien als de makkelijkste weg, maar dat is niet altijd waar. Hiernaast kost het op die manier een hoop geld en die kosten kunt u besparen wanneer u uw huis zelf verkoopt! De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die hun huis zelf verkopen en dat is helemaal niet gek. Er zijn tal van eenvoudige manieren en het biedt veel voordelen ten opzichte van het verkopen via een traditionele makelaar. Wij van de Haagsche Belegger bieden u alle hulp die u nodig heeft bij het zelf verkopen van uw huis.

Onze voordelen:

  • Binnen 24 uur een vrijblijvende bieding!
  • Direct zekerheid
  • Geen bijkomende verkoopkosten
  • Eigen contactpersoon
  • Naar de notaris wanneer u wilt
  • Achterstallig onderhoud, geen probleem
  • Volledige begeleiding van het proces

 

Ontvang een bieding Onze werkwijze

Hoe werkt het?

stap-1

Meld uw
woning aan

stap-1

We doen onderzoek
naar uw woning

stap-1

U ontvangt binnen 24
uur een bod

Ook snel en met zekerheid verkopen?

Voordelen van huis zelf verkopen

Natuurlijk zijn er ook een hele hoop voordelen wanneer u uw huis zelf gaat verkopen. Zoals we al eerder hebben benoemd bespaart het u een hoop geld wanneer u ervoor kiest om uw huis zelf te verkopen. U hoeft bijvoorbeeld geen courtagekosten of opstartkosten aan de makelaar te betalen en dat scheelt vaak al duizenden euro’s. Dat is dan ook direct één van de grootste redenen waarom mensen besluiten hun huis zelf te verkopen. Hiernaast kunt u zelf het hele verkoopproces bepalen en zit u niet vast aan bepaalde termijnen of agenda’s van anderen. Wil een koper ’s avonds of in het weekend langskomen? Geen probleem wanneer er geen makelaar bij hoeft te zijn. Ook bent u degene die de potentiële koper het best kan enthousiasmeren over het huis en de buurt. Natuurlijk kan een makelaar ook de schoonheid van een huis zien, maar u bent degene die uw liefde voor het huis en de buurt het allerbeste kunt overbrengen. En we weten allemaal, oprecht enthousiasme werkt aanstekelijk! U kunt ook voor een tussenweg kiezen en een internetmakelaar inschakelen. Dat is een stuk goedkoper dan een traditionele makelaar, omdat u bepaalde dingen alsnog zelf moet doen, maar zij u helpen met bijvoorbeeld de juridische zaken. Meer weten over hoe wij kunnen helpen? Klik dan hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Ontvang een bieding Meer over onze werkwijze

Nadelen van huis zelf verkopen

Natuurlijk kleven aan elke manier van verkopen bepaalde voor- en nadelen en daar zijn wij ons zeker van bewust. Wanneer u zelf uw huis gaat verkopen, bespaart u wel een hoop kosten, maar daar staat tegenover dat u zelf flink de handen uit de mouwen moet steken. Er moeten veel dingen geregeld en gedaan worden. U moet er zelf bijvoorbeeld voor zorgen dat uw huis op verkoopsites te vinden is, inclusief een goede advertentietekst om potentiële kopers aan te trekken en mooi beeldmateriaal waarbij uw huis goed uit de verf komt. Huurt u dan een fotograaf in of gaat u zelf aan de slag met (semi) professionele apparatuur? Bent u zelf wel creatief genoeg om een pakkende tekst te schrijven? Ook moet u niet vergeten dat u zelf degene bent die potentiële kopers rond moet leiden en Open Huizen moet gaan organiseren. Hiernaast kunnen het bepalen van de vraagprijs en het onderhandelingsproces best lastig zijn. Een makelaar heeft hier jarenlang ervaring mee en zal dus het onderste uit de kan kunnen halen. Ook komen bij de verkoop van een huis een hoop juridische zaken kijken, waar een makelaar -hoogstwaarschijnlijk- meer kennis van heeft dan uzelf.

Verkoop uw woning aan De Haagsche Belegger

Wij van de Haagsche Belegger zijn er voor u wanneer u snel en zorgeloos uw huis wil verkopen. Via een normale makelaar kan er flink wat tijd gaan zitten in het verkopen van uw huis, maar wij gaan voor een snelle en eenvoudige aanpak! Binnen 24 uur kunt u zelfs al een vrijblijvend bod ontvangen. Onze beleggers hebben interesse in een grote verscheidenheid aan woningen. Heeft uw huis wat mankementen of is er onderhoud nodig? Geen probleem! Sterker nog, juist dat soort woningen kopen wij graag op. Of u nu in de stad Den Haag woont of in de regio eromheen, De Haagsche Belegger staat voor u klaar.

reviews

Beoordelingen

Wij zijn tevreden over het verloop van de verkoop. Binnen een dag ontvingen wij een voorstel op onze woning, waarna ze ons op deskundige wijze in het verkoop proces ondersteund hebben.

Familie Bilharie

Gouverneurlaan Den Haag

Een partij die zijn afspraken nakomt. Prettige communicatie en onze woning voor een goede prijs kunnen verkopen. Dank voor jullie hulp en medeleven tijdens de verkoop.

Familie Leerdam

Laan van Nieuw Oosteinde Voorburg

Erg duidelijke en fijne communicatie. Vooral het verzorgen van het proces was zo fijn. Ze waren op hun mobiel altijd bereikbaar voor onze vragen. Nog een keer, bedankt!

Familie Helderman

Boreelstraat Den Haag

Snel en goed geholpen. Goede prijs en snel naar de notaris, dat is wat ik wilde.

De heer Van Beek

Obrechtstraat Den Haag

Vriendelijk en verstand van zaken. Mannen bedankt.

De heer Kaya

Zuiderparklaan Den Haag